ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΥΒΡΙΔΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ Lancia

Μία σημαντική ημέρα σηματοδοτεί την έναρξη της νέας εποχής για την αυτοκινητοβιομηχανία  που ιδρύθηκε σαν σήμερα το  1906 από τον 25χρονο τότε οραματιστή μηχανικό και δοκιμαστή αυτοκινήτων Βιτσέντζο Λάντσια και κάνει ένα συναρπαστικό restart! Το New Lancia Pu+Ra Zero είναι μια προεπισκόπηση ενός Delta EV και μοιάζει με διαστημόπλοιο…  μια εικόνα της μελλοντικής σχεδιαστικής κατεύθυνσης της ως premium μάρκα  μόνο ηλεκτροκίνητων, η οποία αποτελεί μέρος του κολοσσού αυτοκινήτων Stellantis και δραστηριοποιείται επί του παρόντος μόνο στην Ιταλία.

Περισσότερα...
 ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΥΒΡΙΔΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  - TOYOTA Mirai H2O

Το TOYOTA Mirai που στα ιαπωνικά σημαίνει μέλλον είναι η μεγαλύτερη καινοτομία της δεκαετίας, αφού κατέκτησε την παγκόσμια πρωτιά μεταξύ των πιο ριζοσπαστικών καινοτομιών στο χώρο της αυτοκίνησης σύμφωνα με το Κέντρο Διοίκησης Αυτοκινητοβιομηχανίας της Γερμανίας (CAM).

Περισσότερα...
ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΥΒΡΙΔΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  - FIAT 500

Στην «καθαρή» εποχή της αυτοκίνησης που διανύουμε, με το 2019 στην Ευρώπη να πωλούνται περισσότερα από ένα εκατομμύριο «πράσινα» αυτοκίνητα, το ενδιαφέρον της αγοράς αυτοκινητοβιομηχανίας στρέφετε πια σε υβριδικές ή ηλεκτρικές λύσεις. Αυτή την πορεία ακολουθεί και η Fiat με το πλέον εμβληματικό Fiat 500, με απαράμιλλο στιλ που ηλεκτρίζει και οδηγεί σε έναν «πράσινο δρόμο» με μικρότερη κατανάλωση και λιγότερους ρύπους.

Περισσότερα...
 ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΑΕΡΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

Η αεροδυναμική είναι μία πολύ παλιά υπόθεση και δεν αφορά μόνο τη formula-1! Ο Νεύτων ήταν ένας από τους πρώτους αεροδυναμιστές, όταν ισχυρίστηκε πως η αντίσταση, οπισθέλκουσα όπως αλλιώς λέγετε η δύναμη αντίθετης φοράς που δημιουργείτε κατά την κίνηση ενός σώματος εντός ρευστού και οφείλεται στη διαφορά πίεσης η οποία υπάρχει στις δύο πλευρές του, είναι ανάλογη των διαστάσεων του σώματος και της πυκνότητας των ρευστών που το περιβάλλουν.

Περισσότερα...
 ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΥΒΡΙΔΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  - HYNDAI KONA HYBRID

Η ζήτηση της κατηγορίας των μικρών SUV δεν αφήνει ασυγκίνητη καμία αυτοκινητοβιομηχανία. Έτσι και η Hyundai διευρύνει την γκάμα της, επικεντρώνοντας στην οικονομία με το νέο Kona Hybrid που διαθέτει γλυκές καμπύλες στη σχεδίαση του, που όμως έρχονται σε αρμονία με τον έντονο περιπετειώδη χαρακτήρα ενός SUV.

Περισσότερα...
ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΥΒΡΙΔΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  - ΣΠΟΡ, ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΚΑΙ AUDI

Ακολουθώντας την τάση της αγοράς η Audi, δεν θα μπορούσε να μείνει αμέτοχη στο "χορό" της ηλεκτροκίνησης! Οι κινητήρες του μέλλοντος δεν μπορεί παρά να παρέχουν κίνηση χωρίς ορυκτά καύσιμα, έτσι όλες οι αυτοκινητοβιομηχανίες στρέφονται αργά ή γρήγορα στην παραγωγή οχημάτων νέου τύπου, με χρήση ενέργειας που είναι θεωρητικά ανεξάντλητη.

Περισσότερα...
ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΥΒΡΙΔΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  - KIA Motors ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ

Ενδιαφέρουσα πρεμιέρα έκανε η KIA στην "αυτοκίνηση 2019" ακολουθώντας την τάση του ηλεκτρισμού. Το βλέμμα της εταιρείας ατενίζοντας το μέλλον είναι στραμμένο αποκλειστικά στην ηλεκτροκίνηση κι έτσι λανσάρει δύο νέα μοντέλα, πρώτο το πλήρως ηλεκτρικό e-Nero και τη σκυτάλη παίρνει και ακολουθεί το τρίτης γενιάς e-Soul ενώ ο σχεδιασμός της αυτοκινητοβιομηχανίας περιλαμβάνει 11 ακόμη ηλεκτρικά οχήματα έως το 2025.

Περισσότερα...
ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΥΒΡΙΔΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  - ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ BMW i3

Όπως έχουν τα πράγματα σήμερα το ταξίδι της ηλεκτροκίνησης έχει κάποιους περιορισμούς! Η BMW Group όμως φέρνει το αύριο, σήμερα… με μία καινοτομία στο BMW i3 που το καθιστά πραγματικά λειτουργικό ώστε να μπορείς να ταξιδέψεις μαζί του πέρα από τα στενά πλαίσια της γειτονιάς σου, χωρίς άγχος για την αυτονομία του.

Περισσότερα...
 ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - MAZDA CX-30

Το Mazda CX-30 είναι το δεύτερο μοντέλο της Mazda επόμενης γενιάς και είναι πια διαθέσιμο προς πώληση στην Ελλάδα. Είναι ένα compact crossover που συνδυάζει το δυναμισμό ενός SUV, με τον sport σχεδιασμό ενός coupe και μπορεί να προσφέρει  άνεση σε 4 επιβάτες οποιαδήποτε διαδρομή κι αν επιλέξει ο οδηγός. Είναι μικρομεσαίων διαστάσεων και σας επιτρέπει να κινείστε σίγουρα και άνετα εντός πόλης ενώ δε σας περιορίζει από το να έχετε ένα ευρύχωρο εσωτερικό για τα ταξίδια σας!

Περισσότερα...
ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΥΒΡΙΔΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  - EQS VS S-CLASS

Η ηλεκτροκίνηση έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας και η MERCEDES-BENZ δεν μπορεί να απέχει από τα σημεία της εποχής! Έτσι λοιπόν προχωράει στην παραγωγή του νέου πλήρους ηλεκτρικού EQS, που πληροφορίες λένε ότι θα κυκλοφορήσει στην αγορά το 2021!Επίσης η Γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία θα προβεί στο τέλος παραγωγής της S-CLASS COUPE & CABRIO για χάρη του νέου αυτού μοντέλου.

Περισσότερα...