Συνεργείο Αυτοκινήτων Θεσσαλονίκη MKAS

Η MKAS έκλεισε τον πρώτο χρόνο λειτουργίας της και ευχαριστεί θερμά για την εμπιστοσύνη και την υποστήριξη σας! Όραμα μας να βρισκόμαστε πάντα δίπλα σας με ακεραιότητα και φροντίδα για σας και τους τετράτροχους φίλους σας, καθώς δεσμευόμαστε για τη διαρκή  βελτίωση των παροχών και υπηρεσιών μας.

Περισσότερα...
Καθαρισμος Συστήματος Πολλαπλής Εισαγωγής Και Βαλβίδας EGR

Οι  βαλβίδες EGR (Exhaust Gas Recirculation) είναι ηλεκτροβαλβίδες  που ρυθμίζουν την ανακύκλωση καυσαερίων στον κινητήρα και μειώνουν τις εκπομπές των οξειδίων του αζώτου. Στους πετρελαιοκινητήρες σε συνθήκες οδήγησης εντός πόλης, με συχνά σταμάτα – ξεκινά, η ροή αυτή δημιουργεί κατάλοιπα και επικαθήσεις στα τοιχώματα και στην έδρα της βαλβίδας.

Περισσότερα...
Ηλεκτρολογείο Αυτοκινήτων Θεσσαλονίκη E-Lectro Service - MKAS

Η MKAS team έπειτα από το σάλο που ξέσπασε στην χώρα μας στο κομμάτι των κινήτρων που θα δοθούν από την πολιτεία με τη μορφή κυρίως της επιδότησης στην πράσινη μετακίνηση, θέλει να απλοποιήσει τη σύγκρισή ηλεκτρικού και συμβατικού οχήματος και σας αναλύει την εμπειρία ιδιοκτησίας ενός ηλεκτρικού οχήματος, καθώς υπάρχει μια ικανοποιητική διαφορά στο κόστος κτήσης τους αλλά οφείλουμε να εδώ να διευκρινίσουμε ότι είναι αντιστρόφως ανάλογο με το κόστος χρήσης τους.

Περισσότερα...
ΝΕΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ MKAS – TUNAP MEGALIDIS

Στόχος της ομάδας της MKAS είναι να προσφέρει υπηρεσίες και εφαρμογές υψηλής ποιότητας με αποτέλεσμα την απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη. Προκειμένου λοιπόν να καλύψει με αξιοπιστία τις ανάγκες των πελατών της, προχωρά σε νέα συνεργασία με την εταιρεία TUNAP MEGALIDIS, η οποία παράγει χημικά βελτιωτικά και πρόσθετα υψηλής απόδοσης στον κλάδο της αυτοκίνησης και έχει καθιερωθεί ως ηγέτης στα τεχνικά αποτελέσματα, ενώ παράλληλα σέβεται το περιβάλλον.

Περισσότερα...
Service Αυτοκινήτου Θεσσαλονίκη

Το αυτοκίνητο για πολλούς λειτουργεί ως εργαλείο και για άλλους είναι πολλά περισσότερα. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να το "προσέχουμε για να έχουμε", μεγαλύτερη διάρκεια ζωής χωρίς απρόοπτα. Οφείλουμε να είμαστε σχολαστικοί στην περιοδικότητα συντήρησης του κινητήρα μας, το οποίο είναι το Α και το Ω όσον αφορά τη μακροζωία του.

Περισσότερα...
Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων Ανατολική Θεσσαλονίκη

Όταν ένα εξάρτημα του αυτοκινήτου μας φθαρεί ή έχει φτάσει η ώρα της αντικατάστασης του, στο προκαθορισμένο service όλοι οι οδηγοί δικαίως αναρωτιούνται ποια είναι η καλύτερη επιλογή ανταλλακτικών! Ποιο είναι το ιδανικό όσον αφορά την ποιότητα και τη διάρκεια ζωής σε σχέση με το κόστος τους! Το "value for money" είναι ένα θέμα λοιπόν που μας απασχολεί τα τελευταία χρόνια λόγω της οικονομικής κρίσης που διανύσαμε.

Περισσότερα...
Συνεργείο αυτοκινήτων Θεσσαλονίκι. Can Bus - Επισκευή δυκτιου οπτικών ινών

Από το 1990 και έπειτα, η ηλεκτρονική διαχείριση στο αυτοκίνητο αυξάνεται με ραγδαίους ρυθμούς, ξεκινώντας αρχικά από έναν και μόνο εγκέφαλο που αφορούσε τη διαχείριση του κινητήρα και φτάνοντας σήμερα να αριθμούμε περισσότερους από 50.

Περισσότερα...

Στην MKAS γνωρίζουμε τον τρόπο να φροντίσουμε εσάς και το αυτοκίνητό σας. 

Η ασφάλειά σας είναι το κύριο μέλημά μας και επειδή το μοναδικό σημείο επαφής του αυτοκινήτου, με τον δρόμο, είναι τα ελαστικά, ελέγχουμε πάντα την καλή κατάστασή τους.

Περισσότερα...